CENTRE D'ART Nugué i Camps

c/Desclapers,19.(Plaça de l'esglèsia) 0880 Malgrat de Mar (Barcelona)

e-mail: gsamper3@gmail.com Telf.- 686 44 80 91 / 646 83 35 96

martes, 29 de enero de 2013EXPOSICIÓ COL·LECTIVA CONTINUA

Un cop finalitzada l'exposició nadalenca ,comencem el mes de Febrer posant en marxa de nou l’exposició col·lectiva continua .Aquesta exposició està oberta a qualsevol persona que desitgi portar un nombre limitat d’obres (una , dues ,tres , etc) decidint també l'artista , durant quan temps hi vol participar.
 Consta  d’una mostra d’obres pintades a l’oli , amb  acrílics i també  aquarel·les.

Aprofitem per recordar que  s’ha posat en marxa el nou taller obert , per utilitzar de manera lliure i autònoma  i  recordar també ,que el seu funcionament és mitjançant abonaments de diferents preus i durades. Es pot consultar de manera personalitzada sense cap compromís.
Per altra banda, la Sala d’exposicions Nugué i Camps, ha  tingut la oportunitat de col·laborar amb  la revista de L’ateneu  Popular de Calonge. Ho ha fet  amb un article referent a la Sala , l’ objectiu d’aquesta iniciativa  i el seu  funcionament.  Des d’aquí volem  agrair als responsables d’aquesta publicació trimestral, l’oportunitat que tan amablement  ens han brindat.  Esperem així donar-nos a coneixer  als  lectors de Calonge i rodalies , i a convidar-los  a visitar la sala si així ho desitgen .


No hay comentarios:

Publicar un comentario