martes, 29 de enero de 2013EXPOSICIÓ COL·LECTIVA CONTINUA

Un cop finalitzada l'exposició nadalenca ,comencem el mes de Febrer posant en marxa de nou l’exposició col·lectiva continua .Aquesta exposició està oberta a qualsevol persona que desitgi portar un nombre limitat d’obres (una , dues ,tres , etc) decidint també l'artista , durant quan temps hi vol participar.
 Consta  d’una mostra d’obres pintades a l’oli , amb  acrílics i també  aquarel·les.

Aprofitem per recordar que  s’ha posat en marxa el nou taller obert , per utilitzar de manera lliure i autònoma  i  recordar també ,que el seu funcionament és mitjançant abonaments de diferents preus i durades. Es pot consultar de manera personalitzada sense cap compromís.
Per altra banda, la Sala d’exposicions Nugué i Camps, ha  tingut la oportunitat de col·laborar amb  la revista de L’ateneu  Popular de Calonge. Ho ha fet  amb un article referent a la Sala , l’ objectiu d’aquesta iniciativa  i el seu  funcionament.  Des d’aquí volem  agrair als responsables d’aquesta publicació trimestral, l’oportunitat que tan amablement  ens han brindat.  Esperem així donar-nos a coneixer  als  lectors de Calonge i rodalies , i a convidar-los  a visitar la sala si així ho desitgen .


No hay comentarios:

Publicar un comentario