lunes, 26 de agosto de 2013NOVES ACTIVITATS

Queden pocs dies per acabar el mes d'Agost i la Sala ja prepara noves activitats que  tindran el seu inici el proper mes de Setembre .
Ampliem els horaris d’activitat  del taller introduint noves propostes.
Estrenem el curs  2013-2014 de dibuix i pintura per a nens i nenes  de 3 a 12 anys.
Les classes per a nens i nenes tenen un ampli ventall horari per adaptar-se al ritme infantil, es treballa amb grups reduïts , i el tracte es personalitzat depenent de l’edat, del nivell, de l’evolució i de les possibilitats de cada infant .Un taller  a on els nens i nenes poden descobrir, aprendre i experimentar mentre desenvolupen la  seva  creativitat.

Estrenem  també els curs de dibuix i pintura per els mes joves.
Destinat a nois i noies de 13 a 16 anys. Un curs d’iniciació a on cada alumne podrà escollir quina es la tècnica o tècniques que vol aprendre. Es treballa amb grups reduïts per poder donar una atenció personalitzada.   

S’estrena  també el curs d’iniciació al dibuix i la pintura per adults, ocupant un nou tram horari. Un taller a on  l’alumne pot triar segons les seves preferències, des de  començar a practicar el  dibuix  més bàsic , a descobrir les diferents tècniques. Un taller per gaudir del dibuix i la pintura .
Opció d'assistir de manera esporàdica. No cal nivell previ .Atenció personalitzada.


Continua també el taller de pintura a l’oli , que recupera l’horari d’hivern.
Un taller a on gaudir de les possibilitats  d’aquesta tècnica,  i dels beneficis emocionals  que proporciona. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario