lunes, 11 de noviembre de 2013

Exposició actual


Des d’ara fins el proper dia 5 de Desembre s’exposen a la sala obres pertanyents a quatre artistes que composen en aquests moments la col·lectiva continua. 
Una col·lectiva que manté en marxa les exposicions durant pràcticament tot l’any, excepte quan ens acompanyen les exposicions individuals. 
Aquest tipus d’exposició permet que les persones que ens volen visitar puguin tenir l’opció de veure obres sempre i per tant poder adquirir-les en qualsevol època de l’any. La sala està en contacte amb els artistes que han exposat  amb nosaltres per poder satisfer  en qualsevol moment les demandes dels clients que visiten les nostres exposicions.

Olis, aquarel·les, acrílics, i bijuteria , es el que es pot veure en aquest moments , obres dels següents artistes :

Acrílics realitzats per Carles Pujalte , obres de colors vibrants  i plenes d’originalitat . Un dibuix acurat i una visió personal i creativa de la realitat fan la seva obra atractiva.

Aquarel·les i olis  realitzats per Blanca Bonastre, obres que van des d’una gran delicadesa  a una impactant utilització del color ; obres originals i creatives  que reflexen el domini de la tècnica i mantenen la frescor d’una pinzellada segura i decidida.  

Olis i acrílics de Gemma Samper, obres de diferents estils des de l’abstracte  a on combina  diferents tècniques i textures, fins al realisme a on s’aprecia un acurat treball. Un dibuix esmerat i una elegant  utilització del color .            

 La bijuteria de Nuria Marceddu, joies fetes a mà , delicadesa, originalitat i bon gust .

Aprofitem per recordar que es manté oberta la inscripció per la propera col·lectiva de Nadal :
Informació per participar a l’exposició:   

http://nugueicamps.blogspot.com.es/p/convocatoria-exposicio-collectiva-nadal.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario