jueves, 27 de marzo de 2014

MASTERCLASS  D'AQUAREL·LAUn espectacle d’aigua i color de la mà de l'artista


COLOMER  CAMARASA
La primavera  continua portant noves  activitats a la sala . Aquesta vegada tindrem el plaer de poder veure actuar en directe  a un artista de l’aquarel·la  que ens  oferirà una masterclass.

Que és una masterclass?

És la  demostració de com es realitza una aquarel·la , en directe,  al costat de l’artista,  des de que té només un paper en blanc, fins que finalitza l'obra.

Per què resulta interessant? 

Perquè  es podrà veure tot  el procés  que acompanya a la realització d’una aquarel·la , des del principi  fins al final, fet que permetrà  gaudir de l’espectacle que suposa veure treballar a l'artista i descobrir  alguns dels secrets  d’aquesta tècnica.
  
Perquè una masterclass d’Aquarel·la?

La tècnica de la aquarel·la , es considera una de les més difícils de realitzar , tot i semblà  fàcil . El control,  o fins i tot el  domini que cal tenir en el moment de la utilització de l’aigua la fa extremadament  difícil i delicada. L’artista ha de saber trobar el punt just d’aigua i pigment , i saber  jugar amb la  transparència que  caracteritza aquest  tipus de pintura

Qui la portarà a terme? 

Serà el llicenciat en Belles Arts , professor i artista Joan Colomer Camarasa
El seu ampli currículum  artístic inclou  diferents  cursos i tallers de dibuix i pintura,
exposicions individuals a diferents indrets com :Barcelona, Girona, Madrid, Segòvia, Sabadell, Blanes, Tordera.I exposicions col·lectives a París, Girona, Barcelona, Segòvia, Madrid, Valencia, Pamplona,  Ourense, Sevilla, Mallorca, Múrcia , Pontevedra , Cádiz, Platja d’Aro, L’Estartit , Sabadell, Uckange(França)

Quan es farà?

La masterclass es realitzarà el proper dia 10 de Maig de 18:00h a 20:00h, dues hores plenes de creativitat , habilitat, precisió i tècnica,  en viu i en directe .

Sorteig

Com a cloenda, l’artista tindrà l’amabilitat de sortejar, entre el públic assistent a la demostració,  l’obra u obres  originals que hagi realitzat.

Una ocasió única per conèixer de prop a l'artista Colomer Camarasa.

Es fa necessari  inscriure’s  ja que l’espai es limitat. Es pot fer per telèfon , per e-mail o a la mateixa sala . Preu: 20€  
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario