martes, 9 de diciembre de 2014

NOVETATS  2015





Nugué i Camps , continua evolucionant. En primer lloc, s'han eliminat els escalons de l'entrada que s'han substituit per una rampa, millorant així l'accesibilitat  i en segon lloc donant prioritat a les activitats mes sol·licitades .
Per aquesta raó s’han realitzat  algunes modificacions  a la nostra idea original.
Hem passat de anomenar-nos  Sala d’exposicións  Nugué i Camps i de tenir com a única activitat les exposicions artístiques,  a anomenar-nos  Centre d’art Nugué i Camps
Com a Centre d’Art, Nugué i Camps  la nostra activitat engloba diferents apartats:
Classes , organitzades segons els  diferents grups d’edat
Espai botiga , a on es pot comprar el material necessari per l’artista
Espai d’exposició, que conté exposició permanent per part de les responsables del Centre , i amb possibilitat d’exposició per part d’altres artistes,  sempre depenent de la disponibilitat de l’espai  un cop sol·licitada.
Per tot això el centre, es prepara per un canvi d’horaris d’obertura al públic que començarà a partir del proper més de Gener de 2015.
S’ha fet necessària  l’ampliació horària destinada a les classes per totes les edats, per adaptar-nos a les necessitats dels nostres alumnes i  a l’activitat de l’espai de botiga .  
Per tant  el nou horari del Centre, queda de la següent manera:
Matins:Dilluns i dimecres, de 10:00h a 13:00h
Tardes: de dilluns a divendres , de 17:00 a 20:00h
Dissabtes i festius , tancat
Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les personesque han fet i fan possibles dia a dia, les diferents activitats del centre.
Les  modificacions les podeu trobar ampliades a les pestanyes laterals.

 Per a més informació. Contactar    

No hay comentarios:

Publicar un comentario