jueves, 3 de diciembre de 2015

ELS  MATINS  CREATIUS DEL CENTRE D'ART NUGUÉ I CAMPSTALLER DE PINTURA CREATIVA , UN TALLER PER EL RELAX.

Al centre Nugué i Camps , continuem treballant per acostar aquest fantàstic molt de l’art a tothom, sense restriccions de cap tipus. Volem que els matins  del  Centre s’omplin també de creativitat , i per això aquest cop estem preparant una activitat nova i diferent que s’afegeix a les ja existents , i  destinada als adults de totes les edats


EL  TALLER DE PINTURA CREATIVA


Aquest es un taller per despreocupar-se de tot , es un taller a on no és necessari cap coneixement de dibuix o pintura. Consisteix en diferents activitats guiades i pensades per desenvolupar la pròpia creativitat, a on l’objectiu principal és gaudir del procés de creació per davant del resultat final.
El taller engloba activitats molt variades que van des de l’experimentació amb el color, la realització o creació de mandales , el modelat, les línees, l’experimentació amb diferents materials , el descobriment d’artistes  i les seves tècniques creatives,  i un munt exercicis mes .
Un taller per deixar-se anar, a on no es busca la perfecció sinó la satisfacció personal, a on no s’aplica la crítica ni la valoració, únicament es busca desenvolupar la creativitat dins d’un clima de respecte.
Atreveix-te a experimentar, a crear a ser tu mateix. Nosaltres et donarem les eines , la resta la poses tu.
Al taller de pintura creativa , els materials estan inclosos (amb algunes excepcions)
Els dimecres al matí , de 10:30h a 12:00h
Inscripció oberta

Comencem ben aviat!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario